Voorstelrondje

We bestaan al eventjes...

BlueBased BV bestaat sinds 1996. Wij leveren diensten op het gebied van informatiemanagement, beheer, ontwerp van maatwerkapplicaties en diverse opleidingen. Sindsdien hebben wij vele toepassingen (maatwerk) vervaardigd voor een zeer diverse reeks aan klanten. Zowel voor Windows (in het begin) en uiteraard de laatste jaren steeds meer toepassingen voor het Web. Daarnaast voeren wij een aantal eigen producten, die op het vlak van onderwijs (m.n. voortgezet onderwijs en MBO) en welzijn in licentie verkocht worden aan organisaties.

 

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van standaard ontwikkelingsinstrumenten (SQLServer, C#, Java), waarbij beschikbaarheid en standaardisering voor ons (en onze klanten) van groot belang is. Vaak wordt voor een SaaS-oplossing gekozen, vanwege minimalisering van beheerkosten.

 

Onze rollen

Regisseurs van projecten | Vrijwel al onze projecten worden tegen fixed fee uitgevoerd. Dat vraagt niet alleen om strakke budgetbewaking, maar ook om strengheid ten aanzien van functionaliteit, deadlines, communicatie en verantwoording. En wij kunnen dat! Ook bij ons gaat er wel eens wat mis. Het gaat er dan om hoe je het oplost. Samen met de klant op zoek naar het goede evenwicht.

Informatieconstructeurs | Data komt uit alle hoeken en gaten bij onze klanten. Er is niet één systeem waar alles in zit (en waar iedereen mee werkt). Diverse subsystemen worden in de loop van de tijd gecreëerd, niche oplossingen voor specifieke onderdelen binnen het bedrijf: alle leveren data aan. Dat weer terugbrengen tot overzichtelijke rapportages met behulp van BI geeft onze informatieconstructeurs voldoening.

Normalisators | Geef ons een verhaal en wij zorgen voor het opdelen in entiteiten, kenmerken en relaties. Normalisering van gegevens is het hart van elk verhaal. 

Bouwers | Ons eigen team bouwt in overzichtelijke stappen de projectopdrachten. Steeds met de vinger van de klant aan de pols. Gemiddeld eens per twee weken worden de nieuwe elementen beschikbaar gesteld aan de klanttesters. 

Beheerders | Ook onze producten behoeven onderhoud en beheer. Vaak vanwege voortschrijdende inzichten, nieuwe te beantwoorden vragen of uitbreidingen bij onze klanten. Het beheer wordt uitgevoerd op wekelijkse basis (backups uiteraard elke nacht). Voor onderhoud kan een overeenkomst afgesloten worden of op basis van nacalculatie.

Leraren | Een aantal van ons komt oorspronkelijk uit het onderwijs. We leggen uit. We maken prettig leesbare handleidingen. Overdracht van kennis zit in ons bloed en we houden het niet voor onszelf. 

gebouw.jpg

BlueBased is gevestigd in het centrum van Geldermalsen, het hart van de Betuwe nabij het knooppunt Deil.

Geldermalsen is goed te bereiken met de auto over de snelwegen A2 en A15. Het treinstation is ca. 2 kilometer van het centrum verwijderd, maar bij een bezoek komen wij u graag ophalen.

BlueBased BV

Rijksstraatweg 2

4191 SE  GELDERMALSEN

+31 (0)345 580908